Fulham ansætter Felix Magath
Illustration
Premier League

Fulham ansætter Felix Magath

William Kvist får tyske Felix Magath som ny first-team-manager i Fulham.

William Kvist og Fulham ligger sidst i Premier League, og der venter klubben en hård kamp for at sikre sig overlevelse. I bestræbelserne på det har klubben nu valgt at tilknytte den rutinerede tysker Felix Magath i trænerteamet. 

Magath har fået en kontrakt på halvandet år og tiltræder med øjeblikkelig virkning i London-klubben i en funktion som first-team-manager, hvor han skal arbejde side om side med Rene Meulensteen. Klubejer Shahid Khan håber, at tyskerens rutine kan hjælpe i klubben i den svære tid.

- Jeg er specielt imponeret over Felix' ry for at komme til klubber i svære perioder, ofte sent i sæsonen, og løfte holdet. Felix ved, at det er præcis den opgave, der venter ham i Fulham.

- Klubben har vist lovende takter i de sidste par kampe, men det er et faktum, at vi ikke har vundet en ligakamp siden 1. januar. Med vores form taget i betragtning kan vi ikke længere vente på, at lykken vender. Og med 12 kampe tilbage og mindst fire point, der skiller os fra redning, var der nødt til at ske noget, siger Khan til klubben hjemmeside.

Fulham har fire point op til West Bromwich på den rigtige side af stregen, og netop West Bromwich er næste opgave for Kvist og co.