Griezmann kritiserer Wengers transfermetoder: Vil aldrig spille for Arsenal
Foto: Getty Images
Premier League

Griezmann kritiserer Wengers transfermetoder: Vil aldrig spille for Arsenal

Antoine Griezmann er bestemt ikke tilfreds med den måde, som den interesserede klub behandlede ham på i 2013.

Skulle Arsenal komme med et bud på Antoine Griezmann, ville en kontraktforhandling slet ikke komme på tale. Det fortæller franskmanden om i sin nye selvbiografi, Behind The Smile. 

Det skyldes nemlig primært måden, som Arsenal forsøgte at hente spilleren på tilbage i 2013.

- Jeg ventede, ventede og ventede, fortæller Antoine Griezmann i sin bog. Atletico Madrid-spilleren var faktisk så opsat på at spille under sin landsmand i England, at han bad sin agent om at afvise alle andre konkrete kontrakt-tilbud.

- Et par timer før transfermarkedet lukkede, fik jeg endelig besked. Han fortalte os, at Arsenal ikke havde tænkt sig at byde på mig. Jeg kan ikke lide at blive fortalt om noget, der ikke kommer til at ske, siger franskmanden.

Og selvom det nu er fire år siden, så har profilen bestemt ikke glemt episoden. Derfor vil et potentielt skifte til Arsene Wengers mandskab slet ikke komme på tale.

- Så da Eric (Olhats -Griezmanns agent, red.) senere fortalte mig, at London-klubben igen var interesseret i mig, sagde jeg - det kan du glemme alt om efter det, de gjorde, konstaterer han.

Dermed ser det ud til, at Manchester United er mere eller mindre alene om interessen og vil formentlig intensivere jagten på Antoine Griezmann, når transfervinduet igen åbner.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.