Guardiola hylder David Silva: Han er et dyr
Foto: Getty Images
Premier League

Guardiola hylder David Silva: Han er et dyr

Pep Guardiola roser David Silva for sin vilje til at vinde, efter han scorede to mål i gårsdagens Premier League-kamp mod Swansea.

Manchester City fortsatte sejrsstimen i går mod Swansea, da Silva nettede to gange i jagtens på at opretholdt deres 11-points forspring til Manchester United.

Foruden David Silva var Kevin De Bruyne og Sergio Agüero også på pletten, men det var den Silva der løb med overskrifterne og den største ros efter kampen.

- Han er en stilfuld fyr, men han er et dyr, der altid vil vinde kampe, fortalte Guardiola til BBC Radio 5 live efter kampen og uddybede.

- David er virkelig dygtig, alle kender hans evner,  det er der ingen tvivl om. En blind fyr kan se det - men du kan ikke forestille dig, hvor dygtig han er.

Manchester City vandt udekampen mod Swansea med 4-0 og har nu scoret 52 mål i 17 Premier League-kampe, hvoraf Silva stpr for fire i de seneste tre kampe, og det glæder cheftræneren, at der er flere, som kan score mål.

- Det er så vigtigt for os, at ikke kun Gabriel (Jesus) eller Sergio (Aguero) scorer. Vi kan svore med vores offensive midtbanespillere, vores kanter, på dødbolde og på kontra, og det glæder jeg mig over, slutter den spanske træner.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.