Hazard matchvinder mod Bournemouth

Chelsea pligtsejrede lørdag med 1-0 over Bournemouth.

Chelsea lagde et hårdt tryk på hjemmeholdet i første halvleg, og det kastede et par chancer af sig.

Først fik Chelsea faktisk bolden i nettet, men målet blev korrekt annulleret for offside. TV-billederne viste dog bagefter, at Chelsea sekunder før den annullerede scoring med fordel kunne være blevet tildelt et straffespark.

Første halvlegs største chance tilfaldt i stedet Alvaro Morata, hvis afslutning dog blev afvist på fremragende vis af Asmir Begovic. Kampens første halvdel sluttede derfor uden mål. 0-0.

Chelsea fortsatte efter pausen, og kun fem minutter inde i anden halvleg fik gæsterne så scoret med lidt hjælp fra hjemmeholdet.

Alvaro Morata sendte en høj stikning af sted mod Eden Hazard, der skulle være blevet afværget i Bournemouth-forsvaret, men endte med at passere til belgieren. Hazard trykkede dernæst af fra venstre side, og i denne situation så Begovic ikke nær så skarp ud. Bolden passerede nemlig alt for nemt ind ved den forreste stolpe. 1-0 til Chelsea.

Bournemouth kom nu længere frem på banen, og det gav mere plads til gæsterne. Hjemmeholdet fik dog også etableret et pres på gæsterne.

Rigtig farligt blev dog aldrig, og Chelsea kan derfor glæde sig over endnu en sejr efter en lidt turbulent periode for London-klubben.

Danske Andreas Christensen så hele kampen fra bænken.