Højdepunkter: Se Tottenhams sejr i London-braget mod Arsenal

Se Harry Kanes scoring og de mange chancer, som yderligere var en del af kampen mellem Tottenham og Arsenal.

Der var meget på spil, da Tottenham og Arsenal lørdag eftermiddag krydsede klinger i Premier League. Udover æren og håneretten i Nord-London, så havde Arsenal ydermere noget at spille for, hvis de stadig ville være en bejler til topplaceringerne i ligaen.

Kampen endte med 1-0 til Tottenham med Eriksen i startopstillingen, og sejrsmålet kom kort efter pausen, hvor Davies fandt en højtflyvende Harry Kane inde foran mål, som headede bolden i netmaskerne.

Det kunne sagtens have blevet til endnu flere mål for Tottenham, men det blev ved det ene mål. Det skal dog også med, at Arsenal i de sidste minutter havde en god mulighed, da Lacazette kom igennem i højresiden.