Højdepunkter: Tottenham og Eriksen knækkede Manchester United
Foto: Getty Images
Premier League

Højdepunkter: Tottenham og Eriksen knækkede Manchester United

Tottenham besejrede Manchester United, og Christian Eriksen var tæt på at blive rekordholder.

Christian Eriksen var meget tæt på at blive rekordholder i Premier League, da han scorede mod Manchester United i onsdagens Premier League-opgør på Wembley.

Den danske landsholdsstjerne passerede David De Gea i Manchester Uniteds mål efter 11 sekunder. Det var dog lige akkurat ikke nok til at vippe Ledley King af pinden som den spiller, der har scoret det hurtigste mål i Premier League-historien. King scorede efter 9,5 sekunder for Tottenham mod Bradford tilbage i 2000.

Det hurtige mål fik Tottenham-spillerne til at tro på tingene, men de skulle have lidt hjælp til at score igen. Efter 20 minutter sparkede Phil Jones ganske klodset et indlæg fra højre side ind i eget net, og det kom Manchester United sig aldrig over.

På trods af en offensiv med Alexis Sánchez, Paul Pogba, Jesse Lingard, Anthony Martial og Romelu Lukaku fik de ikke scoret mod Tottenham, og så var det Christian Eriksen, som løb med overskrifterne.

Se højdepunkterne fra kampen herunder.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.