Hvad så FCK, Brøndby, Liverpool...?
Illustration
Premier League

Hvad så FCK, Brøndby, Liverpool...?

Følg den intense afslutning på Deadline Day, hvor der endnu venter masser af spænding, nye rygter og masser af officielle handler. 

Så er der under ti timer tilbage af januars transfervindue. Selv om markedet nu har haft åbent siden 6. januar, er der som traditionen byder stadig masser af løse ender, mens minutter tikker mod lukketid.

På den hjemlige scene har flere klubber varslet at være færdige med handler, men for både FC København og Brøndbys vedkommende er der stadig masser af spænding. 

Brøndby er angiveligt tæt på at præsentere angriberen Jose Ariel Nunez, der for kort tid siden er landet i Københavns Lufthanvn, mens FC København arbejder intenst på at få de proklamerede aftaler på plads omkring Andreas Cornelius, midtbanespilleren Franco Mussis og en forsvarsspiller, da det ikke lader sig gøre at hente Mathias "Zanka" Jørgensen hjem.

SE OGSÅ: LIVE: Transfervinduet minut for minut

På den internationale scene tiltrækker det engelske marked sig som vanligt masser opmærksomhed, og blandt andet Liverpools manglende effektivitet på markedet har været et tema. Med ambitionen om Champions League, og dermed en topplacering, har Liverpool ikke lagt skjul på, at der skal købes ind i dette transfervindue, men med få timer tilbage af markedet, ligner jagten en bragende skuffelse. 

Arsenal og Tottenham er andre topklubber, der varsler mere aktivitet, så der er med garanti lagt op til en uhyre spændende aften, hvor de sidste timer af transfervinduet kan udvikle sig til at blive regulært neglebidende for de involverede parter og i lige så høj grad de forventningsfulde fans. 

Tipsbladet.dk følger minutiøst den hektiske afslutning på transfervinduet, hvor endda rigtigt meget endnu kan nå at ske.

Følg med på tipsbladet.dk hele dagen og aftenen - til vi lægger transfervinduet i seng efter midnat.