Hverken Hiddink eller Capello får Spurs-job
Illustration
Premier League

Hverken Hiddink eller Capello får Spurs-job

Avisen The Independent regner det for usandsynligt, at Guus Hiddink eller Fabio Capello skulle blive den nye Tottenham-træner.

Mens Tim Sherwood er blevet overdraget ansvaret for Tottenham i de næste to kampe oven på fyringen af André Villas-Boas, så spekuleres der fortsat i, hvem den endelige arvtager bliver.

Michael Laudrup har allerede været nævnt mange steder i de britiske aviser, men også veteranerne Guus Hiddink og den tidligere engelske landstræner Fabio Cappello har været blandt bookmakernes favoritter. Men ifølge avisen The Independent bliver der ikke tale om nogle af disse garvede trænere. Hiddink ligner ifølge sin agent ikke den kommende Spurs-manager .

- Jeg ville blive overrasket, hvis Hiddink skiftede til Spurs, udtaler Hiddinks agent Cees van Nieuwenhuizen.

- Jeg kunne næsten ikke forestille mig, at det sker.

- Han har netop underskrevet en kontrakt med Holland, og han har også afvist tilbud fra andre lande for nylig, så jeg kan ikke tage nogen snak om, at Guus skifter til Tottenham alvorligt. 

The Independent mener ligeledes at vide, at det skulle være usandsynligt, at Fabio Capello vender tilbage til et job i England, på trods af at han tidligere har arbejdet sammen med Spurs’ tekniske direktør Franco Baldini.