Javi Gracia ny manager i Watford
Foto: Epsilon/Getty Images
Premier League

Javi Gracia ny manager i Watford

Watford har hyret den tidligere Malaga-træner Javi Gracia som afløser for Marco Silva, der blev fyret søndag

Watford skulle ikke gå længe uden manager, efter de søndag valgte at fyre Marco Silva efter en række skuffende resultater. De har nemlig hyret spanske Javi Gracia som afløser. Den 47-årige Gracia er blevet ansat på en 18-måneder lang kontrakt, der dermed holder ham i klubben til sommeren 2019. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

I forbindelse med fyringen af Marco Silva fortalte Watford, at de dårlige resultater i deres optik kom efter, at en anden Premier League-klub havde gjort tilnærmelser mod Silva. Portugiseren fik dermed kun lidt over en halv sæson i sædet hos The Hornets. Watford fandt dog en afløser, der ligeledes kommer fra den Iberiske Halvø.

Det var dog ikke her, at Javi Gracia sidst udfoldede sine trænertalenter. Han var senest træner i den russiske klub Rubin Kazan. Her førte han dem i 2017 til en skuffende 9.-plads, hvilket fik parterne til at skilles efter kun én sæson. Der udover har han blandt andre været træner for de spanske klubber Osasuna og Malaga.

Som spiller nåede han mere end 200 kampe i La Liga på den defensive midtbane for klubber som Real Sociedad, Real Valladolid og Villareal. Det blev til en enkelt kamp for det spansk U21-landshold, men han tog aldrig skridtet videre til A-landsholdet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.