Juventus vil have Southampton-angriber
Illustration
Premier League

Juventus vil have Southampton-angriber

Pablo Osvaldo får måske lov til at skifte væk fra Southampton til nytår. Juventus er klar til at overtage ham.

Pablo Osvaldo har ikke fået nogen nem start i Southampton. Angriberen blev hentet til Premier League-klubben for et rekordstort beløb, men han har i begyndelsen haft problemer at indfri de forventninger, der har været til ham, og nu tyder noget på, at han slet ikke kommer til det.

Det er ikke længe siden, at Osvaldo i medierne har fortalt, hvordan han har svært ved at vænne sig til engelsk fodbold, og at han drømte om at skifte væk fra klubben. Ifølge engelske medier får han måske snart det ønske opfyldt, for han skulle selv være meget opsat på at tale med Juventus, som ifølge The Mirror er klar til at hente ham til klubben på en lejeaftale fra nytår.

Osvaldo kom til Southampton fra Roma i sommer, men han har haft svært ved at leve op til den farlighed, han viste i Roma. En scoring er det blevet til i syv kampe for Osvaldo, som i Roma scorede 16 gange i 29 Serie A-kampe i sidste sæson. The Mirror skriver, at Osvaldo snart skal mødes med manager Mauricio Pochettino for at snakke om fremtiden i klubben.