Klopp om nyindkøb: Han er som dynamit
Foto: Laurence Griffiths/GettyImages
Premier League

Klopp om nyindkøb: Han er som dynamit

Jürgen Klopp deler store roser ud til en af klubbens nye spillere.

Liverpool lykkedes denne sommer med at hente 24-årige Alex Oxlade-Chamberlain i Arsenal efter seks år under Arsene Wengers vinger i London.

Englænderen skrev under på en fem-årig kontrakt med Liverpool, og selvom at Jürgen Klopp i flere omgange har givet udtryk for sin begejstring for sin nye spiller, har "The Ox" kun fået en enkelt hel kamp i sin nye klub. 

I weekenden blev det til endnu et indhop i 3-0 sejren over Huddersfield, og her imponerede den 24-årige kantspiller endnu engang sin nye manager:

- Han har vist sin klasse hver eneste gang, han har fået chancen på banen og weekendens kamp var endnu et eksempel på det. 

- Han er som dynamit, når han kommer på banen. Aggresiv på den rigtige måde. Hurtig på tæeerne. Han forsøger altid at angribe og skabe noget, fortæller Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Præstationerne kommer på grund af hans flotte attitude på træningsbanen. Alt hvad han laver er af den højeste kvalitet, og nogle gange tror jeg, at han er den sidste til at indse det.

- Jeg er sikker på, at han er sulten efter flere kampe fra start, og hans chance skal nok komme. Han gør alting helt rigtigt for tiden, og derfor ved jeg, at han bliver en kæmpe succes i klubben, siger den tyske manager.

Onsdag aften får Liverpool besøg af Maribor i Champions Leagues gruppespil. Kampen starter 20.45.