Klopp: Ville få gigant-bøde hvis jeg sagde min mening om dommeren
Foto: Getty Images
Premier League

Klopp: Ville få gigant-bøde hvis jeg sagde min mening om dommeren

Jürgen Klopp gjorde alt for at holde sin mening om dommer Jon Moss tilbage, da Liverpool søndag aften smed to point mod Tottenham i overtiden efter et kontroversielt straffespark.

Liverpool spillede søndag aften 2-2 med Tottenham i et opgør, som havde særligt kontroversielle hændelser, som begge endte med at give Tottenham straffespark. Det sidste af dem kom dybt i overtiden, og betød altså at Kane kunne udligne.

Det var derfor ikke en Liverpool-manager i sit bedste humør, da Jürgen Klopp talte med Sky Sports efter kampen. Her fortalte han endda, at kampens dommer, Moss, havde indrømmet, at det første straffespark var en fejl. 

Klopp var dog ikke interesseret i et gå ind med kritik af dommeren.

- Jeg er naturligvis vred, men jeg kan ikke ændre på tingene nu. Hvad er mit job? At skabe overskrifter? Hvis jeg sagde, hvad jeg tænker, så ville jeg få den største bøde i hele fodboldverdenen, lyder det fra Klopp.

Ved det andet straffespark i kampen gik Erik Lamela i græsset efter en duel med Virgil van Dijk, hvor der blev dømt straffespark, selvom det kunne se ud til, at Lamela var offside i situationen.

Ikke desto mindre blev der dømt straffespark, og Kane kunne - modsat det første i kampen - score til 2-2.

Du kan selv se de afgørende hændelserne i kampen nedenfor.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.