Konkurrent roser Bendtner
Illustration
Premier League

Konkurrent roser Bendtner

Nicklas Bendtner bliver rost af konkurrenten til den enlige plads som spidsangriber i Arsenals forreste kæde, Olivier Giroud. 

Nicklas Bendtner startede overraskende på banen for Arsenal, da holdet for nylig slog Hull med 2-0. Den danske angriber fik lov at starte på den enlige plads i Arsenals angreb på bekostning af Olivier Giroud. Franskmanden er manager Arsene Wengers normale førstevalg, men han måtte altså tage plads på bænken for at gøre plads til danskeren. Men selvom de er konkurrenter, har Giroud kun ros til Bendtner for præstationen mod Hull. 

- Vi har brug for at alle i truppen gør det godt, for at vi kan nå vores mål i denne sæson, og det var godt for Nicklas og hans selvtillid at få spillet. Jeg synes, at han spillede rigtig godt og i højt tempo, siger Giroud til London Evening Standard. 

Franskmanden kunne altså glæde sig på Bendtners vegne, til trods for at han selv helst havde startet på banen. 

- Det var lidt underligt, og jeg var frustreret over at skulle starte ude, for jeg vil virkelig gerne spille hver kamp. Men Wenger sagde, at han havde grund til at lade mig starte ude, fordi jeg har brug for at blive sparet til tide. Jeg er dog bare rigtig glad for, at holdet vandt den kamp. 

Bendtners mål mod Hull var den danske landsholdspillers første i sæsonen for Arsenal. Han har dog fortsat et stykke op til Olivier Girouds syv fuldtræffere for London-klubben.