Laudrup forsøgte at hente Lukaku
Illustration
Premier League

Laudrup forsøgte at hente Lukaku

Michael Laudrup forsøgte i sommer at leje Romelu Lukaku i Chelsea, men London-klubben ønskede på det tidspunkt at beholde den store belgier.

Swanseas danske træner Michael Laudrup fortæller, at han forsøgte at hente Chelseas belgiske stortalent, angriberen Romelu Lukaku, men London-klubben sagde, at de ønskede at beholde ham.

Lukaku, der tilbragte sidste sæson på en lejeaftale hos West Bromich Albion, var af mange regnet for at være Jose Mourinhos førstevalg på angriber-posten i denne sæson, men belgieren blev sendt af sted på lån til Everton på transfervinduets sidste dag i sommer.

Han har siden scoret næste som det passer ham, og har på den måde hjulpet til, at Everton blot har tabt én kamp i denne sæson.

Forud for Swanseas Premier League-kamp mod Everton søndag, afslørede Laudrup over for pressen, at han ønskede at hente Lukaku til sit hold, men at Chelsea nægtede ham muligheden. Det skriver avisen Daily Mail.

- Vi spurgte til ham. Jeg vil ikke ringe igen, fordi Chelsea sagde, at de ønskede at beholde ham, men måske jeg skulle have ringet igen.

- Han er et stort talent. Han er hurtig, kan bruge begge fødder, han er stærk, han er god i luften og er god på kontraangreb.

- Han har været en fantastisk køb for dem.