Laudrup: Michu som ny spiller
Illustration
Premier League

Laudrup: Michu som ny spiller

Michael Laudrup glæder sig over at have angriberen Michu tilbage i truppen, men regner dog ikke med at lade spanieren starte på banen mod Cardiff på lørdag.  

Spanske Michu har været slemt savnet i Swansea, siden han blev ankelskadet i efteråret og i december måtte lade sig operere. Men nu er angriberen ved at være klar igen, og det glæder Swansea-manager Michael Laudrup sig over. 

- Det bliver som at have købt en ny spiller at få ham tilbage. Vi snakker altså ikke om en spiller, der bare har været ude i et par uger, siger Michael Laudrup til Sky Sports. 

Swansea møder i weekenden de walisiske rivaler fra Cardiff, og selvom Michu har udtrykt, at han er klar og gerne vil være med i derbyet, har Laudrup planer om at sluse spanieren langsomt tilbage på grønsværen. 

- Vi ved alle sammen, at én ting er at være klar nok til at spille, noget helt andet er at være kampklar. 

- Så jeg har ikke tænkt mig at lægge pres på Michu og sige, at han kommer tilbage i derbyet, så alle forventer, at han spiller 75 minutter på sit højeste niveau. 

- Jeg tror, vi alle kan være enige om, at vi har brug for, at spillerne er i topform mod Cardiff. Og når en spiller lige er kommet tilbage efter en længere pause, bliver man nødt til at lade ham komme langsomt tilbage. 

- Så selvom han er klar, kommer han nok ikke til at starte inde. 

Michael Laudrup tabte det første opgør mod Cardiff i Premier League, og et nyt nederlag til ærkerivalerne vil betyde, at Swansea bliver den første klub til at tabe begge walisiske derbyer i samme sæson.