Laudrup: Tottenham til at tale med
Illustration
Premier League

Laudrup: Tottenham til at tale med

Den danske Swansea-manager mener, at holdet har en god chance for at slå Tottenham, der gæster Liberty Stadium på søndag. 

Tottenham har fået en flyvende start under den nye manager Tim Sherwood, men Swanseas-manager Michael Laudrup tror alligevel på sejr, når London-klubben på søndag gæster Liberty Stadium. 

- Kampen på søndag er ikke mod en direkte modstander i tabellen, men vi har hjemmebane. Ingen disrespekt til Tottenham, men jeg tror, at de er til at slå.

- De har ændret taktikken en smule ved at spille med to angribere, efter Adebayor er hentet ind fra kulden, og det har haft stor indvirkning på deres resultater. Jeg har set alle deres kampe undtagen den mod Crystal Palace, og jeg synes, at de har gjort det godt, siger Laudrup ifølge Ekstra Bladet. 

Blot tre point skiller Swansea og nedrykningsstregen, så Michael Laudrup har hårdt brug for point. Syv kampe har holdet gået uden at vinde, men bare en enkelt sejr vil kunne sætte mandskabet i gang igen, vurderer Laudrup:

- Vi har brug for en sejr. Jeg kan ikke klage over spillernes indsats eller attitude. Vi har haft vores chancer for at vinde, men vi har bare ikke grebet dem. Vi må fortsætte med at gøre, det vi gør og fokusere på at vinde.

- Alle vil virkelig gerne vinde, og vi har brug for en sejr for at komme videre. Det er en vigtig periode for os. En sejr kan ændre hele atmosfæren, og nogle få resultater kan ændre alt, slutter den danske manager.