Laudrup vil ikke udtale sig om fyring
Illustration
Premier League

Laudrup vil ikke udtale sig om fyring

Michael Laudrup ønsker ikke udtale sig om fyringen i Swansea, før en række kontraktlige konsekvenser er afklaret med klubben.

Tirsdag aften fik Michal Laudrup fyresedlen i Swansea, og dermed må danskeren vinke farvel til Wales og Premier League efter halvandet år i spidsen for klubben, som han efterlader blot to point fra en nedrykningsplads.

Laudrups fremtid i klubben blev i løbet af januar genstand for mere og mere diskussion, og tirsdag faldt så dommerens hammer, da bestyrelsesformand Huw Jenkins ikke længere kunne holde hånden over danskeren, der så sent som i weekenden måtte se sit hold tabe 2-0 til West Ham. 

Over for Ekstra Bladet fortæller Laudrup, at han godt kunne tænke sig at udtale sig om sagen, men at han er blevet frarådet af sin fagforening League Manager Association at kommentere sagen den første tid, før der er klarhed over de kontraktmæssige udfald.

Dermed synes de sidste detaljer i fyringen endnu ikke at være afrundet, og den danske og engelske presse må derfor vente lidt endnu på at høre Laudrups side af den – i sportsligt henseende – hurtige fyring.