Premier League

Lille: Joe Cole skal tilbage til Liverpool

Joe Cole ville egentlig helst blive i Frankrig, men det har han ikke fået lov til af Liverpools nye trænerstab, der vil have ham hjem til Anfield.

Joe Cole har aldrig fået sit gennembrud i Liverpool, men til næste sæson får han endnu en chance. Det er i hvert fald i den retning, pilen peger i øjeblikket for kantspilleren.

I hele den forgangne sæson har Joe Cole været lejet ud fra Liverpool til franske Lille, og englænderen har gjort det udmærket i det franske, hvor han også befinder sig godt. Faktisk så godt, at han ikke har lagt skjul på, at han gerne vil blive i Lille.

Men det får han efter alt at dømme ikke lov til.

- Joe Cole skal tilbage til Liverpool. Den nye stab (i Liverpool, red.) har besluttet at beholde ham. Vi vil huske ham som en dygtig fodboldspiller og et varmt menneske, siger Lille-træner, Rudi Garcia, til Canal+.

Joe Cole har altid været regnet som et kæmpe talent, men englænderens problem er, at han aldrig for alvor har været i stand til at udfolde det, og nu er han efterhånden fyldt 30. Så fløjspilleren har ikke mange år tilbage til at gøre kritikerne til skamme.