Lindegaard vil blive i United
Illustration
Premier League

Lindegaard vil blive i United

Anders Lindegaard accepterer sin reserverolle i Manchester United og har ingen intentioner om at forlade klubben i jagten på mere spilletid.

Det blev til sjældne minutter på banen for Anders Lindegaard, da Manchester United blev sendt ud af FA Cuppen af Michael Laudrups Swansea, og med det exit ser mulighederne for mere spilletid vanskelige ud for den danske målmand.

Men selvom det blot er blevet til 28 kampe i alt for Anders Lindegaard i Manchester United, og selvom spanske David De Gea sidder tungt på keeperpositionen, så er danskeren glad for at være i Manchester.

- Jeg er nødt til at være objektiv og se det fra klubbens perspektiv med det store pres, som vi har været under. Så er det lettere for mig at forstå, hvorfor tingene er, som de er. For mig handler det om at være glad som menneske. Det er jeg nu i Manchester United. Det har været min klub, siden jeg var en lille dreng, og dette er min drøm, siger Lindegaard ifølge Sky Sports.

På grund af den sparsomme spilletid har der været spekuleret i, at Anders Lindegaard nærmede sig et exit hos De Røde Djævle, men danskeren har ingen intentioner om at forlade klubben.

- Lige nu er beslutningen, at jeg bliver her og hjælper klubben. Det er det vigtigste. Hvis jeg sad og så kampene fra sofaen, ville jeg være skuffet. Jeg er ikke dum. Jeg kan godt se, at jeg kunne bruge nogle flere kampe, men lige nu hjælper jeg klubben, så meget jeg kan, lyder det fra Lindegaard.

Anders Lindegaard kan muligvis få lidt flere minutter mellem stængerne allerede i aften, når Manchester United møder Sunderland i semifinalen i Capital One Cup.