Premier League

Liverpool-direktør sviner Wigan-formand

Liverpools-direktør Ian Ayre raser over Wigan-formand Dave Whelan, som han mener informerede medierne alt for flittigt under Liverpools forhandlinger med Roberto Martinez.

Brendan Rodgers endte med at få jobbet som manager i Liverpool, men undervejs i processen med at finde en afløser for Kenny Dalglish forhandlede Merseyside-klubben også med Wigans Roberto Martinez, hvilket engelske medier skrev flittigt om.

Og disse medier behøvede ikke en gang at trække et stort læs på hele kildenetværket for at få informationer om forhandlingerne mellem Martinez og Liverpool. Dem leverede Wigans bestyrelsesformand, Dave Whelan, nemlig i stor stil.

Han gav uden at blinke en daglig update på situationen til de engelske medier, og det irriterer Liverpool godt og grundigt. De ville nemlig helst have haft ro og fred til at forhandle med Roberto Martinez.

- Det er meget skuffende, at Dave Whelan havde så stor en trang til at informere medierne. Han informerede flittigt Sky Sports og mange andre medier. For at være helt ærlig, har jeg altid troet, at John Bishop var den største komiker i det nordvestlige England, men i løbet af de seneste par uger har Dave Whelan vippet ham af pinden, siger Liverpool-direktør, Ian Ayre, til

clubcall.com

.

Liverpool fyrede Kenny Dalglish efter en skuffende sæson, der blot kastede en ottendeplads i Premier League af sig.