Liverpool-lejesvend usikker på fremtiden
Illustration
Premier League

Liverpool-lejesvend usikker på fremtiden

Oussama Assaidi har stor succes i Stoke for tiden, men kantspilleren ved ikke, om han skal tilbage til Liverpool efter sæsonen. 

Marokkanske Oussama Assaidi fik ikke sit gennembrud på Anfield Road, og derfor valgte Liverpool i august at sende den driblestærke offensivspiller på lejeophold i Stoke for hele indeværende sæson.

Her har Assaidi sprudlet i den seneste tid, hvilket har resulteret i tre scoringer i de sidste seks Premier League-kampe for Mark Hughes' mandskab. 

Men selvom Assaidi for alvor har fundet formen, så ved han endnu ikke, om det betyder retur til Liverpool efter denne sæson.

- Nogle gange skriver Brendan Rodgers til mig, men jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske med mig. Jeg er meget glad for at være her, for Mark Hughes har gjort mig bedre og givet mig selvtillid. Jeg elsker at spille for Stoke, fordi de har givet mig chancen. Alle i klubben ser ud til at kunne lide mig. Vi må se efter sæsonen, hvad der sker, siger Assaidi til BBC.

25-årige Oussama Assaidi blev hentet fra hollandske Heerenveen til Liverpool i august 2012, men her er det indtil videre blot blevet til fire indskiftninger i Premier League samt otte optrædender i diverse cup-kampe.