Liverpool nærmer sig stortalent
Illustration
Premier League

Liverpool nærmer sig stortalent

Liverpool-mananger Brendan Rodgers har spansk stortalent i kikkerten - men heller ikke denne gang, slipper han for konkurrence.

Det der længe lignede en handel omkring det egyptiske stortalent Mohammed Salah fra Basel, endte med at blive en næse til Liverpool. Chelsea kom ind fra højre med en større pose penge og snuppede den spændende offensivspiller.

Med fem dage tilbage af transfervinduet har det efterladt Liverpool-manager Brendan Rodgers i presset situation i jagten på forstærkninger, der dels skal være med til at øge konkurrencen i truppen, der både er smal og skadesplaget i en sæson, hvor klubben satser benhårdt på at klemme sig ind i top fire og dermed får adgang til Champions League. 

Oven på Salah-skuffelsen meddelte Rodgers hurtigt, at der var kig på andre spændende spillere. En af dem lader til at være det bare 19-årige store spanske talent Saul Niguez, der er ejet af det spanske tophold Atletico Madrid men er lejet ud til Rayo Vallecano. 

Brendan Rodgers har angiveligt holdt møde med spillerens far i forsøget på at lokke midtbanestalentet til Liverpool. Niguez skulle være fristet af Liverpool, og meget afhænger nu af, om klubberne kan blive enige om en pris. 

Stortalentet har en frikøbsklausul på omkring 180 millioner kroner, men det er tænkeligt at Atletico kan være villige til at slå en handel af for færre penge. 

Saul Niguez bliver opfattet mest som offensiv indstillet men kan også spille en mere defensiv og kontrollerende central rolle på midtbanen. 

Søndag aften spillede Niguez hele kampen for Rayo, da netop Atletico var på besøg men kunne ikke stille noget op mod sin arbejdsgiver, der kom og snuppede de tre point med en sikker 4-2-sejr. Liverpool havde angiveligt scouts på plads til kampen, hvor Niguez dog spillede en noget uvant plads i det centrale forsvar.

Chelsea har med Salah og i sommer med Willian to gange "snydt" Liverpool for en udset spiller, og det er da heller ikke usandsynligt, at klubben igen kan havne i den situation omkring Niguez. 

Liverpool er nemlig langt fra den eneste topklub i England, der har meldt interesse i talentet. Chelsea, Arsenal og Manchester United bliver nemlig alle kædet sammen med talentet og skal også have været i kontakt med faderen.

Der er fem dage tilbage af transfervinduet. 

Følg den spændende afslutning, som tipsbladet.dk dækker massivt frem til den sidste handel, der er mulig frem til fredag 31. januar klokken 23.59.59.