Liverpool tøver med manager-forlængelse
Illustration
Premier League

Liverpool tøver med manager-forlængelse

Brendan Rodgers har stor succes med sit Liverpool-mandskab, men der ingen stress i forhold til en ny kontrakt.

Brendan Rodgers har fået ualmindeligt godt styr på Liverpool, siden han tog over i 2012. Merseyside-klubben ligger netop nu nummer fire i Premier League, efter man maltrakterede Arsenal lørdag med 5-1.

Den øjeblikkelige succes er dog ikke noget, der får de amerikanske ejere til at finde pen og papir frem i vildskab. Rodgers er halvvejs gennem sin treårige kontrakt, men endnu er der altså ikke blevet snakket forlængelse.

- Det er ikke noget, som rigtigt har været i mine tanker. Jeg har regelmæssigt kontakt med ejerne, men det er ikke blevet diskuteret. Jeg er meget glad for at være her og fokuseret på mit arbejde. Selv hvis jeg ikke blev tilbudt noget, ville jeg give alt for klubben indtil den sidste dag af kontrakten, siger Rodgers til Liverpool Echo.

Klubben har option på yderligere 12 måneders kontrakt med den succesfulde manager, hvis kontrakt udløber i sommeren 2015. Heri er der også en klausul om, at Liverpool senest til februar om et år skal informere Brendan Rodgers om, hvorvidt man har i sinde at tilbyde ham en ny kontrakt.

Hvis resultaterne fortsættes, er der nok ingen tvivl om, hvorledes Liverpool ønsker det.