Marcondes så Brentford-sejr fra bænken

Både Lasse Vibe og Andreas Bjelland var i aktion lørdag, da Brentford besejrede Bolton med 2-0 i The Championship.

Danskerne Andreas Bjelland og Lasse Vibe var begge fra start lørdag, da Brentford fik besøg af Bolton Wanderes i den næstebedste engelske fodboldrække, The Championship.

Efterårets spiller i Superligaen, Emiliano Marcondes, startede i midtugen inde for sin nye klub, da Brentford tabte til Notts County, men var denne lørdag henvist til bænken for hjemmeholdet.

Efter 40 minutters spil bragte Brentford sig i front, da Lasse Vibe assisterede Florian Josefzoon, der kunne sparke hjemmeholdet i front. Den danske angriber blev udskiftet med få minutter igen, lige inden at Neal Murphy lukkede opgøret med sin scoring til 2-0.

Emiliano Marcondes endte med at se hele kampen fra bænken.

Andensteds spillede Martin Braithwaite næsten hele kampen for Middlesbrough, der tabte med 1-0 til Fulham på et straffespark dybt inde i dommerens tillægstid, mens Jonas Knudsen fik fuld tid i Ipswich Towns forsvar, da de besejrede Leeds med 1-0.