Matic: Mourinho verdens bedste manager
Illustration
Premier League

Matic: Mourinho verdens bedste manager

Nemanja Matic mener, han skal spille under verdens bedste manager efter sit skifte til Chelsea. 

Tidligere på aftenen underskrev Nemanja Matic en fem et halvt år lang kontrakt med Chelsea, og nu fortæller han om sine tanker omkring skiftet. 

- Jeg har talt med José Mourinho, og han har sagt til mig, at jeg skal være professionel og give mit bedste til holdet. Det er meget spændende at skulle arbejde med ham. Han er verdens bedste manager, og jeg har ønsket at arbejde med ham i lang tid. Jeg er klar, siger Matic til Chelseas hjemmeside. 

Matic spillede i Chelsea fra 2009 til 2011 og er altså nu tilbage i London. Han mener, at tiden i Portugal hos Benfica udviklede ham meget. 

- Jeg har spillet regelmæssigt hos en så stor klub som Benfica, hvor det ikke er let og hvor der er meget pres. I de år har jeg lært at blive en vinder og spille under det pres. Jeg udviklede mig også taktisk i Portugal, hvor jeg trænede meget hårdt, så jeg mener også, at jeg er bedre stillet rent fysisk end dengang, lyder det fra serberen.

Han bliver holdkammerat med sin serbiske landsholdskammerat Branislav Ivanovic i Chelsea. Matic fortæller, at de to har snakket omkring Chelsea jævnligt, så mon ikke Ivanovics tilstedeværelse også har betydet noget for Matic.