Tottenham: Christian Eriksen mere værd end Neymar
Richard Heathcote/Getty Image
Premier League

Tottenham: Christian Eriksen mere værd end Neymar

ifølge engelsk sportsmedie skulle Tottenham være klar til at afvise alle bud, der skulle komme på Christian Eriksen

Han er ved at blive en rigtig stor stjerne, den gode Christian Eriksen. Stort set alle Europas storklubber har på et eller andet tidspunkt været meldt interesseret i den danske kreatør, der de seneste år har præsteret på et højt niveau for Tottenham i Premier League.

Men interessen kan meget vel være spildt. Ifølge sportsmediet Sportsmole vil Tottenham nemlig ikke sælge Eriksen. Uanset hvor mange penge, der skulle komme på bordet.

Det er særligt FC Barcelona, der har været nævnt i forbindelse med et muligt køb af Christian Eriksen. Men Tottenham skulle nu have fortalt den spanske storklub, at de godt kan glemme alt om at købe hele Danmarks hattrick-helt.

London-klubben mener angiveligt, at Christian Eriksen er mere værd end de 1,6 milliarder, som FC Barcelona fik for Neymar i det seneste transfervindue. Hvilket tolkes som et klart "ikke til salg"-skilt.

Christian Eriksen skulle ellers stå højt på listen over alternativer, hvis FC Barcelona ikke lykkes med at hente Philippe Coutinho i Liverpool. Og selvom Christian Eriksen selv tidligere har indrømmet, at det vil være svært at sige nej til FC Barcelona, virker et skifte nu usandsynligt.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.