Medie: United-flop rasende på Moyes
Illustration
Premier League

Medie: United-flop rasende på Moyes

Manchester Uniteds Wilfried Zaha skulle ifølge goal.com være stormet ud fra klubbens træningsanlæg efter at være blevet fortalt, at manager David Moyes ikke vil lade midtbanespilleren udleje for resten af sæsonen. 

Kan I huske Wilfried Zaha? Han var engang et af Englands største talenter og sprudlede for Crystal Palace. Siden skiftede han til Manchester United og strøg direkte ud i glemslen.

Midtbanespilleren har næsten ingen spilletid fået under manager David Moyes, og han har derfor længe banket på for at blive lejet ud fra de engelske mestre. Og aftagere var der nok af. Newcastle, Cardiff, West Bromwich og Zahas tidligere klub, Crystal Palace, skulle alle være interesserede i at tilknytte kantspilleren for resten af sæsonen.

Men David Moyes skulle angiveligt have blokeret for Zahas mulighed for at blive udlejet. Og da englænderen fik det at vide i dag på Manchester Uniteds træningsanlæg, skulle han ifølge goal.com være stormet væk i raseri. 

Moyes har tidligere udtalt, at en lejeaftale ville være godt for Zahas udvikling, men skader til Ashley Young og Nani har givet manageren færre spillere at vælge i mellem til kanterne og fået ham på andre tanker. 

Zaha har kun fået spilletid i to Premier League-kampe for Manchester United - begge gange som indskifter.