Michu mere skadet end først antaget
Illustration
Premier League

Michu mere skadet end først antaget

Swansea-stjernen Michu er ude i op til en måned og ikke 14 dage, som meldingerne ellers i første omgang gik på.

Den største stjerne i Michael Laudrups Swansea, Michu, plejer i øjeblikket en skade, men i mandags fastslog Laudrup, at der ikke er tale om noget alvorligt, og at den spanske målmaskine formentlig ville være klar igen i løbet af 14 dage.

Nu viser det sig imidlertid, at den danske Swansea-boss var lige lovlig hurtig på aftrækkeren. Det står nemlig værre til med Michu end først antaget, og derfor bliver spanierens pause også længere end de bebudede to uger.

- Michu, vores topscorer i sidste sæson, har haft nogle problemer i et par uger, og han er ikke på 100 procent. Beklageligvis er han ude i tre til fire uger. Det var også den første prognose, vi fik, men vi sagde også, at Ben Davies ville være ude i så lang tid, men han er tilbage på træningsbanen nu (efter to uger), siger Laudrup ifølge skysports og tilføjer:

- Det er altid bedre at gøre det på den måde – at sætte prognosen lidt højt i stedet for at sige, at han er ude i tre uger, og der så kommer til at gå fem.

Det er Michus ankel, der driller, og han pådrog sig skaden i søndags, da Swansea tabte 0-1 til arvefjenderne fra Cardiff. I første omgang må Laudrup og co. klare sig uden spanieren i morgen, når holdet møder Kuban Krasnodar i Europa League.