Mohamed Salah tror på succes under Klopp
Foto: Getty Images
Premier League

Mohamed Salah tror på succes under Klopp

Mohamed Salah er overbevist om, at Liverpool kommer til at vinde sølvtøj inden for en overskuelig fremtid og siger, at Premier League er det ultimative mål.

Liverpool vandt senest det engelske mesterskab under Kenny Dalglish i 1989-90 sæsonen, og sidst de vandt et trofæ var i 2012 - også under Dalglish - da de slog Cardiff i Wembley for at løfte League Cup.

Det håber Mohamed Salah snart at kunne gentage, bare under klubbens nuværende manager, Jürgen Klopp.

- Som hold ved jeg, at vi ikke har vundet Premier League i lang tid, så jeg ville elske at vinde det med Liverpool, siger han til klubbens hjemmeside og uddyber.

- Vi har et godt hold, vi har en god manager, så alt er godt i klubben - og jeg er sikker på at vi kan vinde trofæer her sammen.

Efter at have begyndt sin karriere i Kairo-klubben El Mokawloon, flyttede Salah til Schweiziske FC Basel i 2012.

Han fik øjeblikkeligt succes efter en række imponerende optrædener, hvor han hjalp Basel til semifinalerne i Champions League i sin første sæson, før han kom til Chelsea i januar 2014.

Liverpool var interesseret i scoringssikre angriver, før han sluttede sig til Chelsea, men det var først efter at have skiftet til Chelsea, at Salah indså, at han havde valgt forkert.

- Der var interesse fra Liverpool, da jeg skiftede til Chelsea. Jeg tror ikke nødvendigvis, det ville være gået så lige så godt, som det har for mig nu, ​hvis jeg havde skiftet til Liverpool dengang. Hvem ved?

- Men jeg skiftede til Chelsea og alt gik, som det nu engang gjorde, og nu er jeg her i Liverpool på det rigtige tidspunkt.

- Når jeg skifter til et nyt sted, siger jeg altid til mig selv; Jeg skal lære af det her - og jeg ved, at jeg lærte meget i Chelsea, jeg lærte at være mere professionel og blive en bedre person og spiller.

- Det var et stort skridt i min karriere, og jeg havde et godt forhold til de andre spillere - og det kunne du se, da vi spillede mod dem på Anfield for nylig.

Den egyptiske landsholdsspiller, Mohamed Salah, blev i lørdags den første Liverpool-spiller, siden legendariske Ian Rush, til at runde 20 sæsontræffere før jul.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.