Mourinho: City er Premier Leagues bedste
Illustration
Premier League

Mourinho: City er Premier Leagues bedste

Jose Mourinho jubler over sejren over Manchester City og ikke mindst Fernando Torres, der scorede det afgørende mål.

Fernando Torres blev dagens mand i skysovs for Chelsea, da han søndag eftermiddag afgjorde storkampen mod Manchester City – med lidt hjælp fra et par af gæsterne. Kort inde i overtiden misforstod Matija Nastasic og Joe Hart hinanden, og så kunne Torres smutte imellem og score sejrsmålet til 2-1.

Forinden havde spanieren også gjort sig bemærket ved at brænde en kæmpe chance i 1. halvleg samt lægge op til holdkammeraten Andre Schürrles 1-0-scoring.

Efter slutfløjtet roste Chelsea-manager Jose Mourinho sin spanske matchvinder.

- Vi havde den smule held, man har brug for for at vinde de her kampe. Fernando troede på det helt indtil sidste sekund. Vi vandt kampen, og det er meget vigtigt for os – vi slår det måske bedste hold i Premier League. Der skete en masse med Torres, efter han misbrugte den enorme chance. Efterfølgende så vi den bedste Fernando. Han arbejdede helt formidabelt for holdet, og det andet mål var et rigtigt ”belive goal”, siger Mourinho ifølge BBC og tilføjer:

- Jeg er glad for vores karakter og den smule held, vi også havde. Jeg tror, der vil være fire eller seks hold, der kommer til at kæmpe om titlen. Manchester City er det bedste hold af alle, og når man er i stand til at slå det bedste hold, giver det en positiv følelse.

Chelsea har nu et forspring på fire point ned til Manchester City i tabellen, mens der fortsat er to op til duksene fra Arsenal.