Premier League

Mourinho fraråder Cole at flygte

Ashley Cole har været i seriøs modvind på det seneste, med først et afsløret, ægteskabeligt sidespring og siden en ankelskade, der holder ham ude i det næste lange stykke tid. Men hans tidligere træner, José Mourinho, fraråder backen at flytte væk fra Premier League. Det vil ikke hjælpe på noget, siger portugiseren

Den engelske landsholdsback var egentlig i gang med en fremragende sæson, da beskyldningerne om utroskab kom frem, og nu er han både skadet og tilsyneladende single, da konen ikke har taget det hele pænt.

Oven i det, så har han også fået en bøde på 200.000 pund af sin klub for sin dårlige adfærd, og det har ledt til rygter om en afsked med klubben.  Muligvis fordi den ligeledes langfingrede John Terry ikke fik lignende straf.

Men José Mourinho har ikke glemt Cole, og vil ikke råde ham til at forlade England.

- Ashley skal passe på sig selv. Jeg ringede til ham for nogle dage siden, fordi jeg bekymrer mig om ham, og mit råd er, at han skal blive i England. Ancelotti og Ashleys familie må guide ham, men jeg tror ikke, at det vil hjælpe ham at skifte væk fra Premier League, siger Mourinho ifølge tribalfootball.com.

Coles skade er beregnet til at holde ham ude i tre måneder.