Mourinho: Jeg har ikke gang noget spil
Illustration
Premier League

Mourinho: Jeg har ikke gang noget spil

Chelsea-manager José Mourinho afviser, at han blot udtaler sig som spil for galleriet. Der er reelt bund i det han mener.

Chelsea-manager José Mourinho holder fast i, at han ikke fører noget spil i medierne, når han hævder, at Liverpool har en "stor fordel” i mesterskabskampen.

Brendan Rodgers' tropper er blot fire point efter Premier Leagues tophold, Chelsea, efter deres 3-2 sejr over Fulham onsdag aften.

Mourinho har løbende talt mindre optimistisk om sin egen klubs chancer for at vinde titlen i, hvad der er ser ud til at blive en spændende afslutning på sæsonen.

De øverste tre, Chelsea, Arsenal og Manchester City, genoptager deres Champions League–sæson senere i februar. Og ifølge Mourinho kan Liverpools manglende deltagelse i Europa bringe dem skridt foran de andre klubber.

- Når jeg siger, at vi ikke er spidskandidater, så tror alle, at "her er han igen, med hvad vi kan kalde hans spil fra gelleriet”, siger portugiseren  til Sky Sports News.

- Men det er bare min fornemmelse.

- Denne liga er forbløffende – det er svært for hver eneste af os. Men der er hold med mere potentiale end andre, naturligvis.

- Der er en anden, ligesom Liverpool, der har en stor fordel i kraft af, at de ikke spiller Champions League. Når man spiller med der, vil det tage koncentration og energien fra de hold, der er involveret i det. Jeg tror det bliver sjovt.