Mourinho: Presset er på City, men vi tager sejren
Illustration
Premier League

Mourinho: Presset er på City, men vi tager sejren

José Mourinho spiller favoritværdigheden over på Manchester City, men siger samtidig at Chelsea vil efter sejren i aftenens brag på Etihad Stadium.

Efter at have vundet alle hjemmekampe, uden dog at have været i stand til at vinde mod nogen af de store klubber, så føler José Mourinho sig alligevel fortrøstningsfuld inden aftenens storkamp på Etihad Stadium.

- Vi vil forsøge at vinde, selv om vi ved, at vi kan tabe eller spille uafgjort. Men vi kommer til at vinde, siger José Mourinho på en pressekonference før kampen.

Manchester City har lavet langt de fleste mål i Premier League i år med 68 mål i 23 kampe, 10 mere end forfølgerne Liverpool. Men Citys førende målscorer, Sergio Aguero, må gå glip af kampen mod Chelsea, men han er ikke den eneste, der formår at score. Så mange som fire spillere har nemlig scoret mere end ti mål i år.

- Aguero er en fantastisk spiller, men han er en af så mange. Selv deres fjerdeangriber Stevan Jovetic kommer direkte fra bænken og scorer (i onsdagens 5-1-sejr over Tottenham, red.). I de seneste måneder har deres tredjeangriber, Edin Dzeko, gjort en forskel og lavet mange mål, siger José Mourinho.

Derfor mener Mourinho, at presset må ligge på konkurrenterne skuldre og ikke så meget hos Chelsea, der befinder sig på en tredjeplads i tabellen.

Hvis Manchester City vinder, betyder det, at de igen indtager Premier Leagues førsteplads, mens Chelsea med en sejr blot ligger to point efter det nuværende førerhold, Arsenal.