Mourinho: Vil blive 12 år i Chelsea
Illustration
Premier League

Mourinho: Vil blive 12 år i Chelsea

José Mourinho har fremtiden klar. Han vil være i Chelsea de næste 12 år, og så vil han være landstræner for Portugal eller England.

Chelseas manager, José Mourinho, plejer ikke være i sine klubber i mere end højest tre år, men står det til ham selv, bliver der lavet om på det nu. 

Den portugisiske manager vil gerne forblive i sin nuværende klub i rigtig lang tid. Foreløbig har han en fireårig kontrakt, men når den er tilendebragt, håber han, at de kan blive enige om en forlængelse.

- Realistisk set håber jeg, at efter de fire år sætter vi os ned, analyserer situationen, og på det tidspunkt vil vi begge - klubben og jeg - være glade for at fortsætte eller glade for at gå hver til sit, siger han ifølge The Guardian. 

- Men jeg vil gerne blive i eksempelvis 12 år. Jeg bliver 51 næste måned. Jeg vil sige 12 år og så to år til at komme til VM med et landshold. Jeg vil foretrække det portugisiske. England er andetvalg, ja.

Ifølge Mourinho selv er det dog ikke en guldrandet kontrakt eller udsigten til succes, der lokkede ham tilbage til London. Det er kærligheden til den klub, han var i fra 2004 til 2007.

- Jeg kom her ikke, fordi jobbet var nemt, eller fordi jeg havde et hold, der var klar til at vinde titlen, eller fordi jeg kom her til den bedste kontrakt i mit liv. Det er den dårligste i mine sidste seks år. Jeg er her, fordi jeg elsker klubben, jeg elsker projektet, siger han.

Selvom Chelsea-manageren forsøger at underspille holdets titelchancer, fejler de nu ikke noget. Klubben har således kun tre point op til Liverpool på en førsteplads i Premier League - endda med en kamp i baghånden.