Moyes afviser tilsvining af fans
Illustration
Premier League

Moyes afviser tilsvining af fans

Manchester Uniteds manager, David Moyes, afviser beskyldninger om, at han svinede Evertons fans til efter holdenes møde i onsdags.

Det var ikke sjovt at være David Moyes onsdag aften. Hans Manchester United hold tabte 1-0 til Everton på et mål to minutter før tid, alt imens de blåklædte fans hånede deres tidligere manager. 

Efter kampen mødte Moyes så en Everton-fan på et hotel i Manchester, og denne skrev på Twitter, at Moyes kaldte de medrejsende Everton-fans for en "fucking skændsel" for deres hån af ham. 

Det har nu fået Manchester United til at udsende en officiel erklæring, hvor en talskvinde bekræfter, at Moyes mødte den omtalte fan, og at de fik taget et billede sammen, men at manageren på det kraftigste afviser at have brugt førnævnte udtryk om sin tidligere klubs fans. Det skriver The Telegraph. 

Al den polemik, som Everton-fanens tweets skabte, fik ham til at slette sin konto, men da var hans ord allerede blevet spredt og delt ud over det sociale netværk i en sådan grad, at United altså følte sig nødsaget til at afvise påstanden.