Moyes nægter at opgive mesterskabet
Illustration
Premier League

Moyes nægter at opgive mesterskabet

Efter nederlaget til Chelsea ser det for alvor sort ud for Manchester United. Men manager David Moyes nægter at opgive ambitionen om mesterskabet. 

Tre Samuel Eto'o-mål sænkede søndag Manchester United på Chelseas hjemmebane Stamford Bridge og gav desuden endnu et par ridser i lakken for David Moyes. 

Manchester United-manageren næger dog at høre på, at United nu er ude af mesterskabskampen med 16 kampe tilbage af sæsonen og 14 point op til nummer 1 Arsenal.

- Det handler om at slutte først, og det vil vi prøve. Det her er et projekt. Jeg ved, hvad jeg skal gøre, og der vil komme ændringer i løbet af vores rejse. Det er en kæmpe udfordring. Jeg håbede, vi ville være i en bedre position, end vi er nu, men sådan er det ikke, siger Moyes ifølge BBC Sport.

Hans modstander i går, José Mourinho, afviser at dømme United ude, men kommer alligevel med en lille stikpille. 

- Jeg er sikker på, at David ikke bliver sur på mig, hvis jeg siger sandheden. Der er 14 point op til Arsenal, 13 op til Manchester City og 12 til os. De kan indhente et af de hold, men for at indhente hele tre af dem skal et af holdene kollapse, så titlen bliver svær for dem at nå, lyder det fra Mourinho. 

- Hvad, jeg håber på, er, at de slår alle de andre hold og slutter i top fire, siger han videre. Implicit forudsat, at Chelsea selvfølgelig slutter foran Manchester United.