Moyes roser Mata efter debut
Illustration
Premier League

Moyes roser Mata efter debut

David Moyes var glad for Juan Matas debut og for atter at råde over Robin van Persie og Wayne Rooney.

David Moyes er en presset mand i Manchester United, men måske går den skotske manager en noget lysere fremtid i møde. I hvert fald var hans mandskab markant forstærket til aftenens opgør mod Cardiff i form af stjerneduoen Robin van Persie og Wayne Rooney samt nyerhvervelsen Juan Mata.

Mata leverede en flot entre på Old Trafford og var med i flere farlige situationer i en kamp, som United slutteligt vandt med 2-0. Efterfølgende havde skotten da også rosende ord til den debuterende spanier.

- Vi holdt buret rent, scorede et par mål, fik et par spillere tilbage fra skader og gav Juan Mata debut. Han gav os en smule mere kreativitet Han gjorde det godt, og vi ved, hvor god en spiller han er, siger David Moyes til BBC Sport og tilføjede om Rooney og van Persie at deres comeback gjorde en stor forskel. 

Robin van Persie startede på bænken og scorede efter bare fem minutter. Efter en times spil forlod hollænderen banen til fordel for netop Wayne Rooney.

Med sejren over Cardiff nærmer Manchester United sig de europæiske pladser. Således har Moyes og co. nu tre point op til Tottenham, der i morgen aften får besøg af Manchester City.