Moyes: Vi var tæt på megahandler
Illustration
Premier League

Moyes: Vi var tæt på megahandler

Manchester United-manager David Moyes afslører, at klubben var tæt på at sikre sig flere store stjerner i sommerens transfervindue. 

Manchester United var ifølge klubbens manager, David Moyes, tæt på flere store handler i sommer. Men til trods for en ihærdig indsats faldt de til jorden, og klubben endte med Marouane Fellaini som eneste markante forstærkning af den trup, Alex Ferguson efterlod til Moyes. 

- Vi var rigtig tæt på en rigtig, rigtig stor handel, siger Moyes ifølge goal.com. 

De engelske mestre var angiveligt ude efter stjerner som Thiago Alcantara, Cesc Fabregas og Iker Munian. Og fra den endnu højere hylde rygtedes det, at klubben havde budt over en milliard kroner på Gareth Bale, samt at der blev arbejdet på at hente Cristiano Ronaldo tilbage til Old Trafford. 

- Det er selvfølgelig nemt nu at pege fingre af os og sige, at vi ikke lykkedes, men vi var tæt på en megahandel, og klubben ville have bevist, hvad den vil. 

- Vi har penge, og vi skal nok bruge dem, det er der slet ikke nogen tvivl om. 

Men om Manchester United allerede vil handle i januar, når transfervinduet åbner eller først til sommer, er Moyes lidt mere usikker på. 

- Mange af de emner, vi går efter, spiller i Champions League-klubber eller i klubber, der ikke vil sælge, fordi de ligger godt i tabellen, slutter skotten.