Mulig operation venter Fellaini
Illustration
Premier League

Mulig operation venter Fellaini

Marouane Fellaini døjer med rygproblemer, og pausen bliver muligvis brugt på at operere det håndled, som belgieren også har problemer med. 

Marouane Fellaini har ikke fået en drømmestart på tilværelsen i Manchester United siden skiftet fra Everton i sommer. Belgieren har ligesom resten af holdet kæmpet med at finde formen, og på det seneste er den lange midtbanespiller også løbet ind i skader. 

Først pådrog Fellaini sig en skade i håndleddet i Champions League-kampen mod Shakhtar Donetsk, og senere har en skade i ryggen gjort, at det ikke er blevet til minutter på banen siden det smertelige nederlag mod de gamle holdkammerater fra Everton den 4. december på Old Trafford. 

David Moyes havde håbet på at have Fellaini med i det tætpakkede juleprogram, men belgieren er allerede meldt ude af dagens kamp mod West Ham.

- Fellaini har en skade i ryggen, som vi havde håbet var helet, men det er den ikke. Jeg afventer en ny scanning, og hvis den ikke viser bedring, beslutter jeg muligvis, at han skal have sit håndled opereret, siger David Moyes.

Bliver det ikke til en operation i denne omgang, forventer Manchester United, at Fellaini er tilbage i starten af det nye år.