Pardew: United, hold fast i Moyes
Illustration
Premier League

Pardew: United, hold fast i Moyes

Newcastle-manager Alan Pardew opfordrer Manchester United til at holde fast i Alan Pardew.

Newcastle United fik lørdag eftermiddag en imponerende 1-0 sejr over Manchester United på Old Trafford. Det var anden gang på en uge, at David Moyes måtte se sit mandskab tabe hjemme efter sidste weekends nederlag til Everton.

Newcastles manager Alan Pardew mener dog ikke, at klubben skal fyre Moyes.

- Det er hårdt for David Moyes, og jeg synes at tingene gik ham imod i forhold til Rooney. Han er en stor person og en stor manager og den bedste ting denne klub kan gøre, er at holde fast i ham. De har gjort det før, og han skal nok komme ud af det med et smil på læben, udtaler Newcastle-manageren til BBC.

Alan Pardew gik derefter over til at tale om sejren på Old Traffordkampen.

- Det er et af de største øjeblikke i min tid her. Det er gået 41 år, hvor vi har ventet på dette. En storslået præstation. Jeg ved, at vi ikke vil få overskrifterne på grund af United og David Moyes, men vi fortjener dem, fordi spillerne gjorde det storslået.

- Jeg bad dem om at spille anderledes i dag, om at holde bolden, og det gjorde vi. Vi gjorde det svært for dem, og det er en stor dag for os.

- Jeg synes, vi fortjente sejren. Vi havde kontrol, og de havde ikke alt for mange øjeblikke. Jeg synes Hatem Ben Arfa ændrede spillet, da han kom på banen fra bænken, og han nu ved hvilket arbejde, man er nødt til at levere for dette hold.