Pep efter City-pointtab: Vi spillede næsten perfekt
Foto: Getty Images
Premier League

Pep efter City-pointtab: Vi spillede næsten perfekt

Der manglede ikke meget før City spillede den perfekte kamp mod Burnley, lyder det fra Pep Guardiola.

For blot fjerde gang ud af 26 mulige smed Manchester City point i denne sæsons Premier League, da de spillede 1-1 på udebane mod Burnley. Her var der tale om et opgør, hvor City efter spil og chancer nok burde have vundet.

Efter kampen var City-manager Pep Guardiola da også tilfreds med holdet trods pointtabet. Det gjorde han klart overfor Sky Sports.

- Vi spillede så godt. Vi missede vores mulighed for at score mål nummer to - og så er det klart, at alt kan ske i de sidste 10 minutter i Premier League, når man spiller på udebane, lyder det fra Manchester City-manageren.

En af synderne i kampen var Raheem Sterling, der brændte en stor mulighed tæt på mål. Dog er Guardiola ikke i tvivl om, at City-holdet generelt spillede en fremragende kamp.

- Måske er det svært at forstå, men når vi kan spille her, som vi gjorde, så er det tæt på det perfekte. I forhold til det opbyggende spil og forsvaret mod de lange bolde, så manglede vi bare at score flere mål selv, forklarer Guardiola.

I næste runde skal Manchester City forsøge at komme tilbage på sejrskurs i Premier League, når de møder Kasper Schmeichels Leicester på hjemmebane.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.