Real Madrid jagter igen Luis Suarez
Illustration
Premier League

Real Madrid jagter igen Luis Suarez

Luis Suarez var i sommer enig med Real Madrid om de personlige betingelser i en kontrakt, men dengang ville Liverpool ikke sælge. Nu kan det være anderledes.

Arsenal og Real Madrid bød igen og igen på Luis Suarez i sommer, men Liverpool sagde nej, nej og nej. I følge Marca overvejer Real Madrid imidlertid at gøre et nyt forsøg i januar.

Liverpool skulle sågar have tilbudt Real Madrid at købe Luis Suarez for godt 360 millioner kroner, og træner Carlo Ancelotti overvejer nu, om han skal acceptere at give slip på Angel di Maria for at finansiere købet af Suarez.

Real Madrid var angiveligt enig med Luis Suarez om de personlige betingelser for en kontrakt i sommer, og hvis det er rigtigt, at Liverpool aktivt søger at slippe af med Suarez, så er vejen banet for et klubskifte.

Samtidig vil Arsenal formentlig også forsøge sig endnu engang, hvis de fornemmer, at Liverpool er klar til at sælge. Arsene Wenger formåede ikke at finde en angriber til at forstærke holdet i sommer, og det ventes, at han går i transferoffensiven for at sikre sig et brugbart alternativ til Olivier Giroud.

Luis Suarez har scoret otte mål i seks Premier League-kampe i denne sæson.