Rodgers: Suarez som Ronaldo og Messi
Illustration
Premier League

Rodgers: Suarez som Ronaldo og Messi

Liverpool-manager Brendan Rodgers mener, at Luis Suarez er lige så god som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Luis Suarez var her, der og alle vegne, da Liverpool i går ydmygede Nowich med 5-1 på Anfield. Den kontroversielle angriber scorede fire mål, det ene flottere end det andet, og bagefter var hans manager ikke sen til at hive de helt store superlativer op af hatten. 

- Det var ren og skær genialitet. Jeg har ikke set mange individuelle præstationer som den før. Det var bemærkelsesværdigt. Jeg synes, man bør vurdere ham som en af de bedste angribere i verden - og ja, nu er han måske 40 millon og to pund værd, siger Brendan Rodgers ifølge The Mirror med henvisning til Arsenals sommerbud på 40 millioner og et pund. 

Den 26-årige Liverpool-angriber har nu lagt sig i spidsen af topscorerlisten med 13 mål, og det selvom han missede sæsonens første fem kampe på grund af karantæne. Faktisk har han været så godt kørende, at Brendan Rodgers synes, at han er blandt de allerbedste spillere i hele verden. 

- Glem ikke hans assist, men det var fire fremragende mål. Han er helt sikkert deroppe sammen med Ronaldo og Messi - kvaliteten i hans afslutninger er bare på et utroligt niveau. Jeg havde faktisk ondt af Norwich-spillerne, fordi det er rigtig, rigtig svært at være oppe mod sådan en topspiller, siger manageren. 

Om resten af fodboldverdenen også har det på samme måde, vil vise sig til januar, hvor prisen som verden bedste fodboldspiller, Ballon d'Or, uddeles. Her er Suarez i lighed med Ronaldo og Messi blandt de 23 nominerede.