Rooney om United-form: Nu kommer vi
Illustration
Premier League

Rooney om United-form: Nu kommer vi

Der skulle lige nogle småting på plads med Moyes som ny manager, men nu får man det 'rigtige' Manchester United at se, mener Rooney.

Manchester United startede sæsonen rigtig skidt, og det fik David Moyes en del af skylden for. Holdudtagelserne, taktikken og indstillingen blev kritiseret, men nu er det blevet til seks sejre i de seneste ni kampe og ikke et eneste nederlag.

Man er kravlet op på femtepladsen i Premier League - kun fem point efter Arsenal i top.

- Vi har spillet bedre i de seneste par kampe, end vi har gjort hele sæsonen, og sådan vil det altid være med en ny manager, hvor vi skal tage hans idéer med på banen. Vi finder endelig os selv nu og bidrager i kampene med det, som manageren vil have os til.

- Jeg er virkelig tilfreds med det, og vi har gang i en god stime for øjeblikket. November og december er to store måneder for os. Vi har mange store kampe forude, og vi vil igennem disse to måneder med nogle gode resultater, siger Wayne Rooney til Manchester Uniteds hjemmeside.

For Rooney selv har sæsonen nærmest været et spejlbillede af hans situation. Fra indskifter til fast starter - og i god form for øjeblikket. Disse personlige opture er Rooney også tilfreds med, men i ægte fodboldspiller-stil sætter han selvfølgelig holdets succes over sin egen.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg bare vil spille fodbold, og jeg føler, at jeg er begyndt sæsonen godt, har scoret et par mål og skaber chancer for mine holdkamerater. Det nyder jeg, og jeg vil holde al min fokus på at forsøge at hjælpe holdet tilbage til toppen af tabellen,