Salah tilbage på træningsbanen
Foto: Getty Images
Premier League

Salah tilbage på træningsbanen

Mohamed Salah er vendt tilbage til træning med sine holdkammerater forud for deres vigtige opgør mod Manchester City på Anfield søndag.

Liverpools topscorer, der har været savnet de to sidste kampe på grund af en lyskeskade, deltog fuldt ud i onsdagens træning på anlægget i Melwood.

Egypteren har været en vigtig brik for Jürgen Klopps mandskab, og har scoret 23 mål for Liverpool denne sæson, efter han kom til fra AS Roma i sommer.

Foruden Salah deltig den engelske angriber, Daniel Sturridge, også i onsdagens træning efter en måned på sidelinjen med sygdom og en forstrækning.

Den tidligere Manchester City-angriber har ikke spillet siden Champions League-sejren over Spartak Moskva i starten af ​​december.

Søndagens møde mod Manchester City på Anfield, bliver Liverpools første kamp, siden de måtte vinke farvel til den brasilianske midtbanespiller, Philippe Coutinho, som drog til FC Barcelona.

Selv uden Coutinho bliver det lidt af en test for Pep Guardiolas mandskab, som er ubesejret i deres seneste 33 kampe i de engelske turneringer.

Liverpool er ubesejret i deres seneste 14 Premier League-hjemmebampe mod Manchester City, siden de tabte 1-2 i maj 2003, siden er det blevet til ti sejre og fire uafgjorte, hvoraf de seneste fire opgør alle er endt med en Liverpool-sejr.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.