Samuel Eto'o afgjorde hektisk topopgør

Chelsea slog Liverpool med 2-1 i et dramatisk opgør på Stamford Bridge. Samuel Eto'o blev matchvinder for London-klubben.

Der stod topbrag på menuen, da Chelsea hjemme på Stamford Bridge tog imod Liverpool, der havde Daniel Agger med fra start på venstreback-positionen. Dagens kombattanter lå inden opgøret næsten side om side i tabellen på henholdsvis en tredje- og en femteplads, så der var vigtige point på spil i bestræbelserne på at holde snor i Arsenal og Manchester City i toppen af Premier League.

Kampen startede i et hæsblæsende tempo, og der skulle da heller ikke gå mere end tre minutter, før måltavlen blinkede for første gang. Et frispark fra Coutinho skabte kaos omkring det lille felt, og så dukkede Martin Skrtel op og sendte bolden i det tomme net til Liverpool-føring 1-0.

Herefter overtog Chelsea styringen, og efter godt 10 minutters spil blev udligningen kun forhindret af en pragtredning af Simon Mignolet på Frank Lampards fortræffelige langskud.

Udligningen faldt dog kort tid efter, da Oscar førte bolden frem, og efter et par tilfældigheder havnede bolden hos Eden Hazard, der smukt kringlede bolden over i det lange hjørne uden skyggen af chance for Mignolet.

Helt chanceløs var Mignolet dog ikke efter 33 minutters spil. Oscar modtog bolden i højre side af feltet, og brasilianerens flade indlæg fandt Samuel Eto'os lange tå, der lige akkurat fik skrabet bolden via Mignolet ind i kassen til Chelsea-føring på 2-1, som også var stillingen ved pausen.

Efter pausen var Liverpool marginaler fra at bringe balance i regnskabet, da Mamadou Sakhos flotte hovedstød tog overliggeren.

Øjeblikket efter kunne Chelsea have lukket kampen, men Samuel Eto'os udemærkede afslutning tæt under mål blev flot afværget af Mignolet.

Kampen fortsatte med at bølge frem og tilbage, og Liverpool var i flere omgange tæt på at sende udligningen i mål, men trods en hektisk slutfase, med chancer til begge hold, blev der ikke scoret yderligere, og dermed er Chelsea blot to point efter Arsenal, mens Liverpool er sat en smule af med seks point op.