Christian Eriksen måtte tirsdag aften se sig slået af landsholdskammeraten Kasper Schmeichel, da deres hold mødtes i Premier League.

De to danske landsholdsspillere Christian Eriksen og Kasper Schmeichel var søndag i kamp mod hinanden i Premier League for henholdsvis Tottenham og Leicester, og her blev det Kasper Schmeichel, som blev den store.

Det blev nemlig til en 2-1-sejr til Schmeichel og Co, som blev grundlagt i første halvleg, da to af de helt store profiler fra klubbens mesterskabssæson, Jamie Vardy og Riyad Mahrez stod for målene til 1-0 og 2-0, hvor begge mål på hver deres måde var særdeles elegante.

I anden halvleg blev Christian Eriksen pillet ud til fordel for Erik Lamela, som kunne sende bolden ind til Harry Kane, der på kanten af offside fik reduceret for Tottenham, der dog ikke kom nærmere point i opgøret.

Udover denne kamp, var Manchester United på besøg i Watford, hvor Mourinhos tropper kom foran med 3-0 ved to mål fra Ashley Young og et enkelt fra Martial. I anden halvleg kom Watford dog tæt på United igen med to scoringer, men det endte med en 4-2-sejr, da Jesse Lingard lukkede kampen med få minutter tilbage af kampen.

Endelig var der også kampe mellem Brighton og Crystal Palace, der endte 0-0, mens West Bromwich og Newcastle spillede 2-2.

For Tottenham betyder resultatet, at de nu kan blive overhalet af både Liverpool og Burnley og ryge ned på syvendepladsen. Manchester United derimod er nu fem point efter naboerne fra Manchester City, der dog er én kamp efter.