Schmeichel reddede ét point til Leicester i sidste sekund

Kasper Schmeichel stod for en stor redning i overtiden for Leicester mod Stoke, da de to hold spillede 2-2.

Leicester med Kasper Schmeichel på holdet var lørdag eftermiddag på besøg hos Stoke, hvor det hele endte med et 2-2-resultat med et mål til hver i hver halvleg.

Det første faldt efter lidt mere end en halvl time, da Iborra bragte Leicester foran. De kom dog hurtigt ned på jorden igen, da Shaqiri fik udlignet bare seks minutter senere, og så kunne de to hold gå til pause med 1-1 på tavlen.

I anden halvleg var det Mahrez, som var på pletten for Leicester, da han efter en times spil gjorde det til 2-1. Men nok engang kunne Stoke komme tilbage i kampen, da den tidligere engelske landsholdsspiller Peter Crouch headede bolden i mål.

Til allersidst var det faktisk Stoke, der havde en stor mulighed efter et hjørnespark. Men her diskede Schmeichel op med en stor redning, så mestrene fra 2016 kunne fået ét point med fra Bet365 Stadium.

Noget af det, som kampen nok også vil blive husket for, var, da dommer Bobby Madley måtte lade sig udskifte i første halvleg med fjerdedommeren Jonathan Moss - og så måtte de to altså bytte roller i resten af kampen.

Med ét point til hver er Stoke nu på 14. pladsen, mens Leicester er på 10. pladsen i den bedste engelske række.