Sherwood: FA bør gøre mere ved skuespil
Illustration
Premier League

Sherwood: FA bør gøre mere ved skuespil

Tottenhams Tim Sherwood håber på hårdere straffe til de spillere, der filmer.

Tottenhams cheftræner Tim Sherwood mener, at man kun kan stoppe spillere fra at filme, hvis det engelske fodbold forbund begyndte uddele straffe til de pågældende.

Sherwood udtrykker således en vis sympati for West Ham, der ikke har fået medhold i deres forsøg på omstøde Andy Carrolls røde kort fra kampen mod Swansea City sidste weekend.

Carroll blev vist ud - og efterfølgende suspenderet i tre kampe – efter en nærkamp med Chico Flores, mens West Ham hævdede, at Swansea-forsvareren overreagerede på hændelsen.

- Jeg synes, det er tydeligt, at Andy Carroll er meget vigtigt for West Hams fremtid. West Ham er forurettet over, at dommen ikke er blevet omgjort. Vi har også sendt en appel angående Danny Rose (efter hans udvisning mod Manchester City, red.), og vi fik karantænen omstødt, og jeg tror, der var bred enighed om det.

- Der er én ting, som vil jeg sige, og det er, at vi ønsker at holde skuespil ude af spillet.

- Set i bakspejlet ville jeg gå tilbage og straffe den spiller, der er filmer, mere end spilleren, der begår en regulær overtrædelse af reglerne.

- Jeg tror, det er den eneste måde, man nogensinde vil kunne slippe af med det, hvis man altså går tilbage og giver dem en højere straf.