Sherwood: Jeg er et Tottenham-sats
Illustration
Premier League

Sherwood: Jeg er et Tottenham-sats

Tottenhams nye manager, Tim Sherwood, erkender, at ledelsen i London-klubben tager en chance med ham ved roret.

Tottenham har en ny chef i stolen, efter man valgte at fyre André Villas-Boas. Assistenten Tim Sherwood overtog tjansen, da Tottenham led et grumt 0-5-nederlag til Liverpool, og Tottenham-ledelsen valgte at afskedige Villas-Boas.

Siden er det blevet til et nederlag, en sejr og en uafgjort for Sherwood, der har fået en halvandet år lang kontrakt. Og det er gambling fra Tottenhams side, erkender den nye manager.

- Det er et sats, fordi jeg aldrig har prøvet det før. Men der er mange gode managers, der aldrig havde prøvet det før og alligevel er blevet en succes. Jeg var heller aldrig en professionel spiller, før jeg trådte ind på banen, siger Sherwood ifølge BBC.

Først var der snak om, at Sherwood blot skulle holde skansen indtil sommer, men han fik i stedet en kontrakt gældende for næste sæson med. Den korte kontrakt har da også fået eksperter til at snakke om ham som en midlertidig løsning, hvilket provokerer Sherwood.

- Det betegner jeg som en provokation, men det er kun en provokation, hvis jeg går hen og vinder samtlige kampe. Hvad kan vi gøre? Hvis vi vinder alle kampe, og de henter en anden ind, efter jeg har vundet ligaen, så tager jeg til Real Madrid, joker Sherwood, der ser tegn på forbedring:

- Vi kommer til at forbedre os. Det har været svært, fordi det har været hektisk, og antallet af kampe betyder, at vi ikke har kunnet give så mange instruktioner til drengene til træning. Det er en ny stemme, og vi beder dem spille på en lidt anden måde. Forhåbentlig bliver de bedre og bedre til det.